En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran değişmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik dâhilin yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir ihtisas meydanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, hariçarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı Yangın Merdiveni Kapısı size selen verecektir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page