Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir pres veya sülale sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; oranlı korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının akim evetğu vahit bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Asıl özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın güvenli bir yangın kapısı şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı rabıta otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik için yeğleme edilir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazılar muhataralı durumların tarz göstericisidir.

Ayrıca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page